Blog

20aug

HWO De Lichtenberg te Weert

Voor de Stichting Horne Quartier maakten wij dit historisch waardestellend onderzoek van het openluchttheater en rijksmonument ‘De Lichtenberg’ te Weert van architect Pierre Weegels. We hopen dat deze mooie omgeving en dit uitzonderlijke theater weer binnen afzienbare tijd in haar volle glorie zal herrijzen.
03jun

Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme!

Gisteren heeft Inge haar boek gepresenteerd (en gesigneerd) in boekhandel van Piere in Eindhoven. Het boek is daar nu ook officieel in de verkoop. Ondanks de hitte waren er toch veel belangstellenden op af gekomen. Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme!  
01jun

Morgen gaat het cellofaan eraf!

Jaaa, we hebben natuurlijk al even gekeken, maar morgen is de officiële presentatie van het boek dat Inge de Neef van ons bureau over Paul Briët schreef! Om 14:00 uur in een heerlijk koele ruimte bij van Piere met een praatje en een drankje. Zie ook deze link voor de uitnodiging. We zien je graag […]
31mei

Verbouwing en optopping Luciferstraat 5 Eindhoven

Deze oorspronkelijk door Diederen en Schutgens ontworpen atelierwoning werd van onder tot boven gestript. Daarna weer ingevuld en aangevuld met een dakopbouw. Vorige week was de oplevering en nu is fotograaf Bas Gijselhart bezig het project te fotograferen. Hier de eerste foto: