Over ons logo

Over ons logo

Logo Hout

De basis van ons logo is een uitsnede van een raam van de Sidi Sayeed moskee in Ahmedabad in India. Wij voelen ons er allebei wel bij.

Het sluit aan bij Inges jeugd in Iran, waar dit soort filigraine afscheidingen in traditionele gebouwen veel voorkomt. De organische vormen, de suggestie van groei en de twee bloemen zijn niet alleen erg mooi, maar ook functioneel. Ze filteren het licht maar ook het zicht op de achterliggende ruimtes.

Hans heeft op het Pinterestboard ‘adem’ een veelheid van dit soort halfopen wanden, deuren, poorten verzameld. De vele schakeringen in open en gesloten, licht en schaduw, warm en koud en de variatie in zwaarte en lichtheid/vrolijkheid die hiermee ontstaan fascineren hem in grote mate.

Door het logo rechthoekig in te kaderen krijgt het een architectonische uitstraling. Pien Vermazeren tekende voor de grafische vormgeving.

  • On 21 december 2017

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *